Buitenverlichting met dag/nacht sensor Meerdere kleuren mogelijk

BESTEL DIT PRODUCT OP NOSTALUX.NL

De populaire Palazzo stallamp maar dan gemaakt van onverwoestbaar Brons & Koper. Deze lamp is ideaal toepasbaar aan de kust provincies waar de zoute lucht van zee zelfs op RVS roestvorming veroorzaakt. Brons en koper is zelfs in deze condities onverwoestbaar. KS Verlichting geeft dan ook 25 jaar garantie op het armatuur.

Woon je niet aan zee dan blijft deze lamp uiteraard ook gewoon een pronkstuk voor aan jouw muur, omdat dit armatuur zo scherp geprijsd is is dit één van de voordeligste lampen vervaardigd uit brons en koper. De Palazzo buitenlamp is een handgemaakt kwaliteitsproduct van het merk KS Verlichting.In deze combinatie wordt de lamp geleverd met een dag & nacht sensor lichtbron. Deze intelligente LED lichtbron is voorzien van onzichtbare schemersensor welke in de fitting is bevestigd die er voor zorgen dat het licht inschakelt bij intreding van schemer en weer uitschakelt zodra het weer licht wordt. Gemak dient de mens!

Wat deze dag & nacht sensor lamp uniek maakt, is zijn sfeervolle verlichting. Geen fel wit licht maar bijzonder warm romantisch licht (2700 Kelvin) en een mooie uitstraling met een glazen bol en vier filament LED elementen. Daarnaast uiteraard zeer energie zuinig met 3 Watt stroomverbruik en een lichtopbrengst van 300 Lumen.

Buitenlamp Palazzo brons Dag Nacht Schemersensor LED Buitenverlichting met dag/nacht sensor Meerdere kleuren mogelijk

BESTEL DIT PRODUCT OP NOSTALUX.NL